Kush jemi ne

Për më shumë se 40 vite merremi me përpunimin e granitit dhe mermerit.

NeroImpal është themeluar në vitin 1975. Në fillim ndodheshim afër kalasë së qytetit të Kërçovës, ndërsa prej vitit 2003 gjendemi afër magjistrales Kërçovë-Gostivarë.

Qëllimi ynë kryesorë është prerja, formësimi dhe përpunimi i gurit, gjegjësisht përpunimi dhe montimi i produkteve prej granitit dhe mermerit.

Duke u bazuar në rekomandimet e klientëve tanë të kënaqur, intenziteti i punës vazhdimisht rritet dhe kjo mundëson që ne të jemi një kompani më me renome në këtë drejtim në rajonin tonë.

Njëra nga vlerat e shumta që na bën të jemi mjaft konkurent në tregun e mallit dhe shërbimeve është kualiteti i cilësisë së lartë. Kjo është një vlerë të cilën ne e mirëmbajmë dhe kujdesemi që nga fillimi e deri sot dhe kjo na bën që ne të jemi të dallueshem në këtë drejtim.

Çmimet standarde të produkteve, gjithashtu janë faktor shumë i rëndësishëm që ndikon në punën tonë të suksesshme.

Na vizitoni dhe do të bindeni për kualitetet dhe shërbimet që ne ofrojme!

Shërbime

Granit

Pllaka të ndryshme të Granitit

Mermer

Pllaka të ndryshme të Mermerit

Kuarc dhe Onix

Materiale nga Kuarci dhe Onix

Dekor Muresh

Materiale për dekorim Muresh

Përpunim dhe dekorim të Shkallve

Dekorime të ndryshme të Shkallve

Përpunim dhe dekorim të Kuzhinave

Dekorime të ndryshme të Kuzhinave

Përpunim dhe dekorim të Kaminave

Dekorime të ndryshme të Kaminave

Përpunim dhe dekorim të Banjove

Dekorime të ndryshme të Banjove

Jemi të hapur për bashkëpunim!

Galeria


Shkallë

Kuzhina

Kamine

BanjoGranit

Mermer

Kuarc dhe Onix

Dekorim Muresh